Fliser og klinker i Vejen og Kolding

Fliser & klinker

Søger du en erfaren og dygtig håndværker til arbejdet med fliser eller klinker? Hos Bække Murerfirma foretager vi alle opgaver inden for fliselægning. Vi arbejder blandt andet med renovering af badeværelser, montering af større industrigulve eller udendørs belægningsopgaver. Nederst på siden ses et par eksempler på vores færdige fliselægningsarbejde og danne dig et indtryk af, hvad vi kan hjælpe med.

 

Et væld af muligheder

Når de rigtige fliser eller klinker skal udvælges, er det kun fantasien, som sætter grænser. Der findes i dag et meget stort udvalg i fliser og klinker. De forskellige typer adskiller sig først og fremmest i udtrykket. Da det kan være enormt svært at vælge de rigtige fliser, er det være en god idé at tage på udstilling for at træffe en beslutning. Mange oplever, at fliserne ser helt anderledes ud, end det indtryk man danner sig på billeder. Vi kan naturligvis være behjælpelige med gode råd og vejledning, når du skal vælge de rigtige fliser.

 

Tag kontakt og hør nærmere

Hos Bække Murerfirma ApS er vi enormt fleksible, og fra vores værksted i Bække dækker vi et stort område omkring Vejen og Kolding. Vi står altid klar med et konkurrencedygtigt tilbud, og du skal altid være velkommen til at kontakte os med forespørgsler, idéer eller andet. Så tag endelig kontakt på tlf. 75 38 94 60 og få et uforpligtende tilbud på professionelt arbejde med fliser og klinker.

Kontakt os

Bække murerfirma

 

Skal i have bygget et nyt hus, tilbygge eller ombygge jeres eksisterende, lave nyt badeværelse eller renovere facaden, så er Bække murerfirma eksperter på området. Vi ligger vi vægt på kvalitet, effektivitet og god service.