Hvem er vi?

Jeg blev udlært murer i 1982 og har derfor mere end 35 års erfaring med murerarbejde. I 1990 overtog jeg firmaet efter murermester A. Søndermark sammen med Jacob Kruse og firmanavnet blev ændret til Murerfirmaet Kruse & Lykkeskov ApS, men da Jacob Kruse gik på efterløn i 2009 blev navnet ændret til Bække Murerfirma ApS. Jeg har derfor mere end 25 års erfaring som selvstændig.

 

Historien bag firmaet går nu længere tilbage. De første optegnelser vi har er fra 1922, hvor Ernst Søndermark blev medlem af mester foreningen. Senere kom hans søn Aksel Søndermark med i firmaet og han startede i samarbejde med tømmermester Ibsen IBSØ-HUSE i 1959.

 

Firmaet har fra 7-10 ansatte hvor af de fleste har været i firmaet i mange år. Der er ingen udenlanske medarbejder, da det er vigtigt for os at kunder og håndværkerne på pladsen forstår hinanden, det mener vi, der kommer det bedste resultat ud af.

 

Vi har en del faste kunder som Vejen Kommune hvor vi laver reperation og renoveringer i en stor del af Vejen kommune.Vejen Byggeselskab der har mere end 800 lejligheder der hele tiden skal vedligeholdes.Forskellige menighedsråd hvor vi har lavet store renoveringer på kirker og præstegårde og opført en del kapeler/redskabshuse, og hvert år med kalkning af kirker.Private og erhvervs kunder, der skal have ny/ombygget eller vedligeholdt deres bygninger. Vi mener, at disse faste og tilbage vendene kunder, vidner om høj kvalitet af arbejdet og at arbejdet bliver udført til tiden.

Kontakt os

Bække murerfirma

 

Skal i have bygget et nyt hus, tilbygge eller ombygge jeres eksisterende, lave nyt badeværelse eller renovere facaden, så er Bække murerfirma eksperter på området. Vi ligger vi vægt på kvalitet, effektivitet og god service.