Hvem er vi?

De første optegnelser vi har er fra 1922, hvor Ernst Søndermark blev medlem af mester foreningen.

Jeg blev udlært murer i 1982 og har derfor mere end 30 års erfaring med murerarbejde

I 1990 overtog jeg firmaet efter murermester A. Søndermark sammen med Jacob Kruse og firmanavnet blev ændret til Murerfirmaet Kruse & Lykkeskov ApS, men da Jacob Kruse gik på efterløn i 2009 blev navnet ændret til Bække Murerfirma ApS. Jeg har derfor mere end 30 års erfaring som selvstændig.

Historien bag firmaet går nu længere tilbage. De første optegnelser vi har er fra 1922, hvor Ernst Søndermark blev medlem af mester foreningen. Senere kom hans søn Aksel Søndermark med i firmaet og han startede i samarbejde med tømmermester Ibsen IBSØ-HUSE i 1959.

Firmaet har fra 7-10 ansatte hvor af de fleste har været i firmaet i mange år. Der er ingen udenlanske medarbejder, da det er vigtigt for os at kunder og håndværkerne på pladsen forstår hinanden, det mener vi, der kommer det bedste resultat ud af.

Vi har en del faste kunder som Vejen Kommune hvor vi laver reperation og renoveringer i en stor del af Vejen kommune. Derudover menighedsråd hvor vi har lavet store renoveringer på kirker og præstegårde og opført en del kapeller/redskabshuse, og hvert år med kalkning af kirker.Private og erhvervs kunder, der skal have ny/ombygget eller vedligeholdt deres bygninger

Vil du se billeder af vores arbejde?