Renovering

Renovering af hus skal altid ses som en investering i huset.

Renovering af hus

Står du overfor en større renovering af dit hus? Der er mange årsager til at man begynder at renovere ens hus, det kan være det ikke er stort nok mere da familien er forøget, det ikke lever op til ens behov eller at man bare gerne vil modernisere ens nuværende hjem i stedet for at starte nybyggeri eller købe helt nyt.

Vi har mange års erfaring med renovering af huse i Vejen, Kolding, Bække og omegn, og vi kan garantere at vi kan realisere dine boligdrømme. Der kan laves mange typer af renovering på et hus og vi står klar til at varetage alle sammen uanset om det er renovering af badeværelse, facaderenovering, omfugning, ombygning, tilbygning eller noget helt andet.

Indvendig og udvendig renovering af hus

Hos Bække murerfirma tilbyder vi både indvendig og udvendig renovering af hus. Så trænger dit hjem til fornyelse så klarer vi opgaven.

Vi laver alt fra tagarbejde og facaderenovering til nyt badeværelse.

Hvis du går og overvejer renovering af huset, så er vi specialister i alt fra totalentreprise til mindre invendige eller udvendige renoveringsopgaver.

Hos Bække Murerfirma har vi blandt andet stået for totalrenovering af alt udvendig murværk på Jordrup kirke, samt ommuring og omfugning af Veerst kirke. Vores erfaring og ekspertise gør os til den perfekte samarbejdspartner hvis du skal have lavet udvendig renovering.

Øg værdien med renovering af dit hus

Renovering af hus skal altid ses som en investering i huset. Når du vælger at optimere eller vedligeholde dit hus, vil det altid være med til at øge værdien i huset, og skal derfor altid ses som en god investering.

Når vi laver renovering af huse stiller vi altid vores ekspertise og faglige viden til rådighed, så vi i samarbejde finder de bedste løsninger og i samme omgang sikre din investering bedst muligt.

Spar penge med husrenovering

Udover at du øger værdien på dit hus når du renovere, så er det også muligt at få lavet renovering med fokus på energioptimering. Der er mere fokus på energioptimeret huse idag end nogensinde før. Det betyder at hvis du får lavet renovering af dit hus med fokus på energioptimering, så vil du øge værdi, gøre det nemmere at sælge i fremtiden og på samme tid mindske dit energiforbrug, så du allerede fra dag et vil begynde at få udbytte af din husrenovering.

Er du i tvivl om hvad der kan gøres af energioptimerende ændring i dit hus, så ring til os og vi vil komme forbi og give vores faglige vurdering og et uforpligtende tilbud på det renoveringsarbejde der måtte være for at energioptimere dit hus.

Renovering af husets badeværelse

Bække Murerfirma tilbyder både renovering af badeværelse eller helt nyetablering, i tilfælde af man ønsker at bygge endnu et badeværelse i huset.

Når man skal have renoveret badeværelset skal der tages beslutninger om fliser, amaturer, brusekabiner, og badekar. Under hele processen vil vi være med til at rådgive i forhold til valg af materialer og inventar så du får dit drømmebadeværelse.

Renovering af badeværelse er en meget omfattende renoveringsopgave og derfor har vi hos Bække Murerfirma altid fokus på at overholde deadlines og holde et højt serviceniveau under hele renoveringen, så det bliver så nemt som muligt og med mindst muligt gene i din hverdag.

Vi er specialister i fliser og derfor er en af vores kernekompetencer også etablering og renovering af badeværelser.

Renover facaden på huset

Med tiden vil det dansk vejr have sat sine spor på husets facade og der vil derfor være brug for en facaderenovering. Når vi renovere facaden på huse, så genskaber vi den flotte facade, undgår fugtskader i murværket, holder varmen inde i huset og forbedrer indeklimaet.

Det hårde vejr tærer på facaden af huset, og især de kolde vintermåneder hvor vi kommer under frysepunktet kan lave stor skade på en i forvejen slidt facade. Da fugt og vand i de slidte fuger eller revner i stenene vil fryser til, hvilket kan resultere i at de knækker helt og dermed skaber større risiko for fugt i murstensvæggen.

Du kan se at du har brug for en facaderenovering når dine fugninger sprækker, falder helt ud eller at de krakelere når du stikker lidt i dem. Hvis dine mursten er knækket er det også en god indikation for at det er tid til at bestille et eftersyn af facaden.

Facaderenovering af dit hus vil som sagt give et bedre indeklima og være med til at isolere bedre og nedsætte dit varmeforbrug, så hvis du føler varmen fiser ud af dit hus, så lad os gennemgå dit murværk og komme med et uforpligtende tilbud.

Få et skarpt tilbud på renovering af hus

Står du overfor en renovering af huset så ring til os på 75 38 94 60, skriv en mail til info@baekkemurer.dk eller brug vores kontaktformular og vi vil hurtigst muligt tage kontakt til dig så du kan få et tilbud på dit renoveringsprojekt.

Vil du se billeder af vores arbejde?