Tagarbejde

Tegltage oplægges af murer og især på renoverings opgaver er det vigtigt, da rygninger, grater og kanter bliver muret på med mørtel.

Tegltage er for alvor ved at vinde frem i det danske byggeri igen

Efter nogle år hvor der blev lavet nogle meget dårlige teglsten i danmark, er der nu begyndt at komme en import fra tyskland af teglsten, hvor man på nogle engroberede eller glaserede teglsten kan få op til 30 års fabriksgaranti.

Engroberede teglsten er en mat glaseret teglsten, der ikke giver så meget genskin i solen som glaserede teglsten. Merudgiften fra f.eks. cementtagsten til tegl er idag så lille så det i høj grad er værd at overveje, om man ikke istedet skulle lægge et tegltag med 30 års garanti.

Tegltage oplægges af murer og især på renoverings opgaver er det vigtigt, da rygninger, grater og kanter bliver muret på med mørtel. Hvis dette ikke udføres korrekt, vil det give revner eller utætheder og i værste fald tagsten eller rygninger der falder ned.

På nye huse med gesimser skal de yderste tagsten også mures på, ned mod gesimsen, det er vigtigt for at få kanten lukket helt, uden revner, da det ellers kan give fugt skader.

Hos Bække murerfirma har vi stor erfaring med både renovering og nye tegltage og vi giver gerne et tilbud på dit tegltag.

Vil du se billeder af vores arbejde?